go to content

Menu

Kalakunkku 2021

Tämä sivu on päivitetty 07.08.2021.

Kalakunkku kisat hiekkarannalla.

 

Panumalla järjestettiin  lauantaina 7. elokuuta rento joukkueiden välinen Kalakunkku-kisa nyt järjestyksessään neljännen kerran.

Kunkkujoukkue voitti viikonlopun mökkiloman Iso-Syöteellä. Kalojen narraajille oli tarjolla myös muita hyviä palkintoja. Lisäksi kaikki alle 12-vuotiaat kalastajat palkittiin.

Kalakunkkukisaan osallistumisessa ei ole ennakkoilmoittautumista tai ikärajoja. Samaan joukkueeseen voi kuulua enintään kaksi aikuista virveleineen ja pienempiä onkijoita sopiva määrä. Kisaan osallistuminen on maksutonta, jos joukkueeseen kuuluu alle 12-vuotias osallistuja. Muutoin osallistumismaksu on 10 euroa joukkueelta.

Kisa käynnistyy Panuman Hiekkarannalta kello 14. Kalastajat palaavat samaan paikkaan kello 16 mennessä. Kalakunkkukisassa on kolme sarjaa: suurin kala, saaliin yhteispaino ja kalalajien määrä. Kalastusajan päätyttyä Iijoen kalatalousalueen puheenjohtaja Jari Jussila arpoo, minkä sarjan voittajasta tulee Panuman Kalakunkku 2021. Lisäksi jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Jännitettävää siis riittää!

Kisapaikalla oli tarjolla  herkullista syötävää, musiikkiesityksiä sekä mukavaa tekemistä koko perheelle. Hätälä oy:n kalamestari Matti Koistinen antoi ohjeita saaliskalojen käsittelyyn.

 

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Panumajärvi ry ja Ala-Kollajan osakaskunta.

”Paikalle kannattaa tulla kauempaakin seuraamaan kisapäivää ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta ja yhteisöllisestä meiningistä”, kutsuvat järjestäjät viettämään iloista elokuista päivää.